Creare de continut


Un continut adecvat pentru site-ul dumneavoastra, este necesar in momentul in care doriti sa indepliniti cererile venite din partea publicului tinta. Acesta este un element important in cresterea afacerii pe care o desfasurati deoarece incurajati vizitatorii sa afle cat mai multe informatii despre serviciile si produsele pe care le oferiti. Crearea continutului website-ului dumneavoastra trebuie realizat de o echipa specializata in comunicare si marketing, deoarece evitati cu desavarsire eventualele riscuri la care va expuneti in momentul in care realizati acest lucru fara cunostintele esentiale de comunicare in mediul online.

Specialistii nostri Nindos, cunosc foarte bine aceste riscuri la care va expuneti si va construiesc un continut informational si vizual atent realizat si creionat exact pe elementele cele mai importante ale afacerii dumneavoastra. In urma acestui proces, veti constata intr-un timp foarte scurt ca veti avea mai multa activitate pe site-ul dumneavoastra, iar vizitatorii se vor inmulti considerabil.
Vom folosi un limbaj usor accesibil pentru toata categoria dumneavoastra de public, dar si un continut structurat intr-un mod aerisit si usor de citit. Vom crea cu usurinta un echilibru intre continutul  text si cel vizual, realizand o poveste atragatoare intre acestea, pe baza careia afacerea dumneavoastra va atrage un numar mare de clienti..
Micul istoric al afacerii, serviciile si produsele, dar si imaginile inserate pe website, sunt elementele cheie in abordarea clientilor.Un continut de calitate reprezinta cel mai important aspect in generarea de trafic, atragand vizitatori relevanti, cu adevarat interesati de ceea ce aveti de oferit.

Cereti o cotatie de pret  

Campanii CPC si CPM


Facebook pune la dispozitie campanii de tip CPC(cost pe clic) si campanii CPM (cost pe mia de afisari).

Oricare din cele doua campanii sunt extrem de avantajoase si se realizeaza in functie de specificul afacerii pe care doriti sa o faceti vizibila in mediul online.

Aflati mai multe  

Avantajele promovorii prin intermediul Facebook

  • Multiple posibilitati de segmentare a publicului tinta
  • Adresarea directa catre potentialii clienti
  • Feedback in timp real prin intermediul afisarii clicurilor, aprecierilor, comentariilor si distribuirilor.
  • Anunturile dumneavoastra sunt afisate doar in momentul in care persoanele sunt online.
  • Beneficiati de o comunicare rapida si sigura cu intregul segment de public vizat.
CERETI COTATIE DE PRET
Contactati Nindos, iar site-ul dumneavoastra isi va face intrarea in mediul online intr-un timp foarte scurt, cu un continut mereu proaspat si mereu de interes pentru publicul spre care tintiti.