Logo nindos.ro

Despre noi

Nindos Software srl este o companie de design web din Romania, cunoscută și sub numele de brand "Nindos", ghidata de viziunea, misiunea si valorile sale. Scopul nostru este sa va impartasim principiile care ne-au plasat printre cele mai serioase si creative firme din industrie.

VIZIUNEA:

Fundamentul nostru a fost pus acum o decadă, când calitatea și curajul erau inexistente în acest domeniu în România. Viziunea noastră principală a fost să oferim servicii de calitate, care sunt corect și realist evaluate. Pe parcurs, această viziune s-a extins și Nindos a devenit o echipă puternică, depășind concurența pe piață. Împreună cu calitatea și curajul, Nindos evidențiază dinamismul, inovația și profesionalismul.

MISIUNEA:

Misiunea Nindos este clară pentru întreaga echipă. Vrem să dezvoltăm industria și să evoluăm rapid către abordarea vestică. În baza acestui fapt, oferim servicii de înaltă calitate și soluții personalizate care să îndeplinească nevoile tuturor clienților noștri. Misiunea noastră este axată pe client, împlinind toate cererile și prioritând întâlnirea chiar și celor mai exigente solicitări prin eficiența și dedicarea întregii echipe Nindos.

VALORI:

Nindos își propune să demonstreze profesionalismul în fiecare proiect pe care îl întreprindem, fiind o echipă care respectă cunoștințele și clienții noștri. Oferim tuturor clienților noștri servicii de înaltă calitate și, în plus față de îndeplinirea cerințelor standard, echipa noastră are capacitatea de a anticipa toate nevoile clienților.

PERFORMANȚA:

Scopul nostru este să rămânem în vârful domeniului nostru, susținuți de profesionalismul și dorința noastră constantă de a depăși barierele societății.

RESPONSABILITATE:

Echipa Nindos este antrenată din start să înțeleagă nivelul ridicat de responsabilitate implicat în menținerea vizibilității afacerilor. Suntem responsabili pentru că suntem conștienți de riscurile la care este expusă o afacere. De-a lungul celor 10 ani, am gestionat cu atenție și sistematic toate proiectele, oferind în mod constant rezultate exceptionale.

CALITATE:

Atentia noastra este întotdeauna concentrată asupra îmbunătățirii calității produselor și serviciilor noastre. În prezent, calitatea ne diferențiază de competiție și ne-a ajutat să rezolvăm numeroase nevoi și cerințe ale clienților.

CREATIVITATE ȘI INOVATIE:

În fiecare proiect pe care îl întreprindem, ne propunem să lăsăm amprenta noastră unică și creativă. Ca un tânăr și dinamic echipa, creativitatea și inovatia sunt punctele noastre forte. Suntem mereu la curent cu tendințele și ne propunem să incorporăm ultimele dezvoltări naționale și internaționale în proiectele noastre.

RESPECT:

Respectul este o valoare crucială pentru Nindos. Respectăm munca noastră, dar și respectăm clienții și industria în ansamblu.

Oferim servicii personalizate de web design, programare, aplicatii web, optimizare SEO, campanii SEM, campanii web sponsorizate si gazduire. Echipa noastra este dedicata sa livreze rezultate exceptionale si sa fie mereu responsabila si profesionala.

Suntem un partener de incredere pentru afacerile tale si suntem aici pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele online.

Contacteaza-ne acum pentru a descoperi cum putem lucra impreuna.