VIZIUNE. MISIUNE. VALORI

Cu ajutorul programului, viziune, misiune, valori, Nindos doreste sa va impartaseasca principalele vectoriale pe baza careia ne-am clasat in topul celor mai serioase si creative firme de webdesign din Romania.

VIZIUNE:

Elementele de baza care au format echipa Nindos, s-au creionat in urma cu 10 ani, cand calitatea si curajul lipseau cu desavarsire in acest domeniu in Romania. Principala noastra viziune a fost inca de pe atunci sa oferim servicii de calitate valorificate intr-un mod corect si realist.
Odata cu trecerea timpului, aceste viziuni s-au amplificat si am reusit sa formam din Nindos o echipa puternica in raport cu intreaga competitie de pe piata. Pe langa calitate si curaj, Nindos da dovada de dinamism, inovatie si profesionalism.
    
MISIUNE:

Misiunea Nindos este clara pentru intreaga echipa. Dorim sa dezvoltam acest domeniu si sa ne apropiem cu pasi rapizi catre occident. Pe baza acestui lucru, oferim servicii de inalta calitate si solutii alternative sau personalizate nevoilor tuturor clientilor nostri.
Misiunea noastraa este orientarea catre client si indeplinirea tuturor cererilor venite din partea acestuia, iar prioritatea este de a satisface si cele mai exigente cereri din partea clientilor, prin intermediul eficientei si al devotamentului de care intreaga echipa Nindos da dovada.

VALORI:

Nindos doreste sa-si demonstreze profesionalismul in fiecare proiect pe care il realizeaza, deoarece suntem o echipa care isi respecta cunostintele si clientii. Oferim tuturor clientilor nostri servicii de inalta calitate, iar pe langa indeplinirea cerintelor standard venite din partea acestora, echipa noastra are capacitatea de a anticipa toate nevoile clientilor.
    
PERFORMANTA

Scopul nostru este de a ramane in top, in domeniul in care activam. Acest lucru este intretinut de profesionalismul de care dam dovada si de faptul ca privim tot timpul peste barierele impuse de societate.

1. RESPONSABILITATE

Toata echipa Nindos este instruita inca de la inceput ca responsabilitatea in acest domeniu este ridicata deoarece ne ocupam cu mentinerea vizibilitatii diferitelor afaceri. Suntem responsabili, doarece suntem constienti de toate riscurile la care este supusa o afacere. De 10 ani de zile, ne-am ocupat de toate proiectele intr-un mod atent si organizat, care a oferit de fiecare data rezultate de exceptie.

2. CALITATE

Eforturile noastre sunt concentrate tot timpul pe cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite. In momentul de fata, calitatea ne diferentieaza de competitie, iar acest lucru ne-a ajutat in solutionarea numeroaselor nevoi si cerinte venite din partea clientilor


3. CREATIVITATE SI INOVATIE

In fiecare proiect pe care il realizam, dorim sa ne punem amprenta in cel mai original si creativ mod. Fiind o echipa tanara si dinamica, creativitatea si inovatia sunt marile calitati pe care ne bazam. Suntem tot timpul in tendinte si urmarim sa implementam in proiectele realizate tot ceea ce apare nou atat la nivel national cat si international.
    
4. RESPECT

Pentru Nindos, respectul este o  valoare foarte importanta. Ne respectam munca, dar si cererile si nevoile clientilor nostri. Prin respectul oferit, ne-am creat o imagine in acest sector de activitate, dar si o  mare incredere in ochii clientilor nostri.

    


ISTORIC NINDOS

In anul 2005, am pornit ca un mic atelier de creatie in care realizam site-uri pentru diverse companii care doreau sa isi extinda afacerile si in mediul online.
Dupa o perioada in care am realizat doar site-uri de prezentare, ne-am creionat identitatea in acest domeniu si ne-am hotarat sa ne extindem munca realizand mai multe servicii, precum realizarea platformelor si portalurilor online.
In anul 2013, am pus bazele Nindos-ului si am format echipa de astazi. Ne-am organizat produsele si serviciile si ne-am extins mai mult domeniul. Pe langa serviciile de webdesign folosite, am introdus si serviciile de branding, rebranding, creare continut si publicitate online.
Calitatea si profesionalismul ne-au format un portofoliu de peste 800 de clienti pentru care am realizat numeroase site-uri de prezentare, magazine online, platforme si portaluri de specialitate.     In prezent, echipa din spatele Nindos-ului este una stabila si extrem de unita. Punem accent pe prieteneie, respect si intelegere, iar fiecare proiect este realizat intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Suntem mandri de evolutia noastra in cei 10 ani de activitate si dorim sa realizam din Nindos un lider pe piata IT din Romania.
Tot ce am realizat pe parcursul anilor, se datoreaza tuturor clientilor nostri, deoarece cu ajutorul lor am reusit sa ne testam limitele si calitatile si am format din Nindos o firma serioasa si de incredere.