http://coș.ro

Gazduire Web


Găzduirea Web reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de care trebuie sa dispuna website-ul dumneavoastra. Nindos ofera servicii de gazduire de inalta calitate, deoarece pe langa faptul ca oferim site-ului dumneavoastra stocare  pe un server, ne ocupam de toate nevoile acestuia. Nevoile unui site sunt numeroase. Pe langa o verificare permanenta, intervenim rapid in cazuri de atac sau erori de incompatibilitate.

Alegerea unui astfel de cont de gazduire web pentru site se realizeaza in functie de resursele consumate si de traficul masurat cu aproximatie pentru urmatoarele luni. Toate conturile de gazduire pot fi extinse in orice moment, asadar, aveti posibilitatea de a trece oricand la un alt tip de gazduire site. Nindos va ofera posibilitatea sa profitati de un cont de gazduire site care beneficieaza de backup gratuit. Acest lucru are o importanta aparte, deoarece in fiecare zi se realizeaza o rezerva a site-ului dumneavoastra, iar in cazul in care pierdeti datele si informatiile sau site-urile dumneavoastre sunt virusate,  noi va putem oferi o copie recenta a site-ului cu un continut integral si neafectat.
Nindos va ofera servicii profesionale de gazduire web, dar si inregistrarea domeniilor pe serverele SSD din Romania. Indiferent de marimea paginilor site-ului dumneavoastra, incarcarea se va face in cel mai rapid mod. Acest lucru se datoreaza faptului ca Nindos este prezent in unul dintre cele mai bune Datacentere din Romania.

Cereti o cotatie de pret  

Campanii CPC si CPM


Facebook pune la dispozitie campanii de tip CPC(cost pe clic) si campanii CPM (cost pe mia de afisari).

Oricare din cele doua campanii sunt extrem de avantajoase si se realizeaza in functie de specificul afacerii pe care doriti sa o faceti vizibila in mediul online.

Aflati mai multe  

Avantajele promovorii prin intermediul Facebook

  • Multiple posibilitati de segmentare a publicului tinta
  • Adresarea directa catre potentialii clienti
  • Feedback in timp real prin intermediul afisarii clicurilor, aprecierilor, comentariilor si distribuirilor.
  • Anunturile dumneavoastra sunt afisate doar in momentul in care persoanele sunt online.
  • Beneficiati de o comunicare rapida si sigura cu intregul segment de public vizat.
CERETI COTATIE DE PRET
Contactati Nindos, iar site-ul dumneavoastra isi va face intrarea in mediul online intr-un timp foarte scurt, cu un continut mereu proaspat si mereu de interes pentru publicul spre care tintiti.