Identitate de brand


AdWords este un serviciu de publicitate online furnizat de Google, serviciu ce ofera campanii cost pe clic pentru anunturile publicitare de pe Google.ro si site-urile partenere.

Procesul de configurare Google AdWords este unul complex, insa realizat intr-un mod corespunzator rezultatele sunt impresionante. Prin acest proces aveti posibilitatea sa fiti prezenti in cautarea clientilor exact in momentul in care acestia cauta pe Google produsele si serviciile pe care le oferiti, in functie de cuvintele cheie pe care le folositi in anuntul dumneavoastra.

In momentul in care configuram o campanie AdWords, stabilim in mod clar si concret potentialii clienti carora doriti sa va adresati, cream continutul anunturilor care urmeaza sa fie afisate si definim cuvintele cheie prin care vor fi afisate anunturile. Clientii vor fi filtrati in mod atent in functie de zona geografica sau limba vorbita.

Cereti o cotatie de pret  

Principalele avantaje de care beneficiati prin intermediul Google AdWordsLogo si sigla

Logo-ul sau sigla companiei va ofera imaginea de ansamblu a firmei. Un logo creat corect   pentru specificul companiei ajuta la cresterea si dezvoltarea  afacerii dumneavoastra.
Nindos, va poate realiza cu usurinta un logo profesionist prin care clientii dumneavoastra vor avea asigurarea ca au ales o companie serioasa si de incredere. Va punem la dispozitie realizarea unui identitati vizuale de la zero sau va putem reface complet imaginea unei companii.
Vom identifica nevoile si cerintele dumneavoastra si vom tine cont de toate preferintele cu privire  la aspectul logo-ului dorit.
Specialistii nostri  pun accent pe creativitate si profesionalism si realizeaza cu usurinta si tact design logo si conceptie sigla, la un nivel de inalta calitate pentru toate tipurile de afaceri pe care le doriti.

Slogan

Prin sloganul publicitar, firma dumneavoastra prinde un contur bine definit. Acest lucru va ofera siguranta ca impactul asupra vanzarii produselor pe care le oferiti va fi unul considerabil. Un slogan bine realizat, este unul scurt si cuprinzator, care are ca principal obiectiv atragerea clientilor intr-un timp scurt si inducerea acestora intr-un mediu familiar, care le va oferi siguranta colaborarii dumneavoastra.
Orice slogan de firma sau companie, trebuie sa fie original, credibil si nu in ultimul rand, memorabil. Acesta propune clientilor dumneavoastra o metoda de vanzare unica in care sunt prezentate beneficiile de care acestia dispun din partea firmei sau companiei pe care o detineti.
Acest tip de mesaj publicitar, concis si frapant este realizat dintr-un grup de cuvinte sugestive (intre 5 si 8 cuvinte) care rimeaza intre ele si este usor de retinut pentru tipul de public pentru care activati.
Din primul moment in care ati ales Nindos, v-ati asigurat de faptul ca afacerea dumneavoastra va dispune de un slogan original si incantator, bazat pe un grup de cuvinte atent alese de specialistii nostri.

Activitate masurabila si flexibila

Google AdWords va arata cati utilizatori au remarcat anuntul dumneavostra si cati dintre acestia au dat clic pe anunt, pentru a va vizita site-ul sau pentru a va contacta telefonic.

Faceti publicitate local si global

Directionati anunturile catre toate segmentele de public pe care le doriti indiferent de oras, tara sau regiune.

Monitorizare si optimizare

Pentru o campanie eficienta, este necesara o monitorizare atenta a intregului continut. Asadar, prin AdWords va punem la dispozitie: o imbunatatire sigura a site-ului pentru a obtine cea mai mare rata de clic, optimizarea constanta a cuvintelor cheie, dar si monitorizarea concurentei in timp real.
CERETI COTATIE DE PRET
Contactati Nindos, iar site-ul dumneavoastra isi va face intrarea in mediul online intr-un timp foarte scurt, cu un continut mereu proaspat si mereu de interes pentru publicul spre care tintiti.