Inregistrare marca


Personalitatea si identitatea unei firme este realizata prin intermediul unei marci. Aceasta face distinctie intre numele si produsele oferite de dumneavoastra si celelate existente pe piata. Prin inregistrarea de marca se exclude riscul de confuzie in fata clientilor sau furnizorilor.
    Inregistrarea marcii la OSIM (Oficiul din Romania), OHIM (Oficiul european) si WIPO (Oficiul international) va confera un drept legal exclusiv asupra marcii.

    Pentru a avea o buna identitate in mediul online, echipa Nindos va ofera mai multe tipuri de marci, care va vor oferi o buna autenticitate si notorietate pe piata, precum:

Marci verbale realizate doar din litere si cifre
Marci figurative alcatuite din reprezentari grafice
Marci combinate realizate din combinatia de imagini, litere si cifre.

Cereti o cotatie de pret  

Principalele avantaje de care beneficiati prin intermediul Google AdWordsCresteti vizibilitatea afacerii

Indiferent dacă obiectivul dvs. este atragerea de vizitatori pe site, creè™terea vânzărilor online è™i a numărului de apeluri telefonice sau fidelizarea clienè›ilor, Google AdWords este solutia.

Interactionati cu toti clientii pe web

Aveti posibilitatea sa va directionati in functie de tipul site-ului, tipul segmentului de public si sa efectuati o campanie eficienta la momentul si in locul potrivit. Asadar, va puteti crea cu usurinta o legatura directa cu actualii si viitorii clienti.

Activitate masurabila si flexibila

Google AdWords va arata cati utilizatori au remarcat anuntul dumneavostra si cati dintre acestia au dat clic pe anunt, pentru a va vizita site-ul sau pentru a va contacta telefonic.

Faceti publicitate local si global

Directionati anunturile catre toate segmentele de public pe care le doriti indiferent de oras, tara sau regiune.

Monitorizare si optimizare

Pentru o campanie eficienta, este necesara o monitorizare atenta a intregului continut. Asadar, prin AdWords va punem la dispozitie: o imbunatatire sigura a site-ului pentru a obtine cea mai mare rata de clic, optimizarea constanta a cuvintelor cheie, dar si monitorizarea concurentei in timp real.
CERETI COTATIE DE PRET
Contactati Nindos, iar site-ul dumneavoastra isi va face intrarea in mediul online intr-un timp foarte scurt, cu un continut mereu proaspat si mereu de interes pentru publicul spre care tintiti.