Logo nindos.ro

MAGAZIN ONLINE

Prezentare si vanzare online

Un magazin online (virtual) este un website dedicat vânzării de produse și servicii.

Cu siguranță nu există caracteristici universale sau opțiuni care să garanteze succesul unui magazin online, însă există numeroase elemenete esențiale de care trebuie ținut cont la crearea unui magazin online.

Compania Nindos vă poate crea un magazin online profesional și în perfectă corelare cu bugetul și specificațiile dvs.

Creare magazin online

Avantajele serviciilor integrate


Pachetele de realizare magazin online ce cuprind toate serviciile integrate sunt cele mai avantajoase din punct de vedere al costurilor, timpului de executare și al calității produsului finit.
Găzduire

Spațiul și banda de trafic sunt necontorizate, indiferent de numarul produselor găzduite sau numarul comenzilor.
Viteza superioară de încărcare a magazinului online este asigurată de servere performante, cu stocare SSD și peering cu majoritatea providerilor de servicii internet din România. Buna funcționare a găzduirii este asigurată non-stop de către specialiștii din data-center ce garantează un uptime de 99.9%.

Design

Pornind de la indicațiile și preferințele clientului creăm un magazin online cu aspect atractiv și o structură ușor navigabilă, oferind astfel utilizatorilor informațiile necesare într-un mod plăcut, rapid și coerent.

Administrare conținut

Introducerea și prelucrarea materialelor pentru produse se face de către personal specializat, ce respectă cu strictețe cerințele clientului, aspectele tehnice necesare și termenele limită.

Creare de conținut

Realizăm la cere și în funcție de specificațiile clientului conținut în format text, grafic, audio și video pentru produsele comercializate prin intermediul magazinului online.

Suport clienți

Oferim suport pentru clienți, training și asistență tehnică de calitate tuturor clienților, indiferent de mărimea și bugetul alocat unui proiect. În funcție de cerințele clienților oferim suport prin telefon, tichete sau prin e-mail.

Avantajele platformei nindos CMS


Reduce sau elimină intervenția programatorilor pentru introducerea produselor în magazinul online. Nindos CMS facilitează introducerea, organizarea, controlul, publicarea și vânzarea online de produse și servicii.
Design responsive

Magazinele create au capacitatea să-și adapteze layout-urile (designul) paginilor în funcție de rezoluția dispozitivul de vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon), fără să producă degradări majore ale conceptului, pentru a le oferi potențialilor clienți o experiență excelentă de navigare.

Acces 7/7 la interfața de administrare

Folosind un nume de utilizator și o parolă puteți să introduceți și să modificați produse indiferent de locația în care va aflați și de intervalul orar. Modificările făcute sunt disponibile instant vizitatorilor și potențialilor clienți.

Publicare necontorizată de conținut

Nu contorizăm numărul de servicii și produse introduse de clienți. Infrastructura platformei permite un flux impresionat de materiale publicate, fără să facă rabat de la viteza de încărcare, banda de trafic și spațiu.

Actualizare gratuită

Platforma nindos CMS este în permanentă schimbare, oferind clienților instrumente noi de management al conținutului web și eficientă maximă în crearea și publicarea de materiale. Actualizările platformei se fac în timp real, fără perioade de inactivitate sitului web și fără să implice costuri suplimentare din partea clienților.

Module predefinite si date structurate

Cu ajutorul modulelor predefinite se pot crea baze de date și interfețe de navigare structurate pe tipuri de conținut, categorii și filtre specializate. Modulul de magazin online a fost creat pentru a se mula pe majoritatea tipurilor de produse și servicii, putând fi setat să afișeze un număr mare de parametrii (prețuri, imagini, dimensiuni, culori, descrieri, tabele, parametrii tehnici, etc)