Rebranding


Procesul de Rebranding este unul extrem de complex care tinteste spre indeplinirea urmatoarelor etape:
Gradul in care cunoasteti segmentarea publicului tinta pentru tipul afacerii dumneavoastra
Consolidarea echipei de lucru
Solutii aplicate si solutii viitoare, care vor spori considerabil volumul de vanzari si va vor crea o imagine proaspata in fata clientilor.
Cercetarea de piata si analiza de brand
Crearea unei strategii efieciente pentru brand-ul dumneavoastra
Crearea identitatii de brand, formata din nume si identitate vizuala
Lansarea noului brand, atat pe plan extern cat si pe plan intern.


Acest proces este folosit in momentul in care afacerea de care dispuneti nu da randamentul pe care il doriti pe piata. Acesta nu inseamna doar o schimbare de imagine, ci si schimbarea mentalitatii pe care o folositi in afacerea dumneavoastra, influetand activitatea firmei sau companiei la nivel operational, social, economic si strategic.

Cereti o cotatie de pret  

Principalele avantaje de care beneficiati prin intermediul Google AdWordsCresteti vizibilitatea afacerii

Indiferent dacă obiectivul dvs. este atragerea de vizitatori pe site, creÈ™terea vânzărilor online È™i a numărului de apeluri telefonice sau fidelizarea clienÈ›ilor, Google AdWords este solutia.

Interactionati cu toti clientii pe web

Aveti posibilitatea sa va directionati in functie de tipul site-ului, tipul segmentului de public si sa efectuati o campanie eficienta la momentul si in locul potrivit. Asadar, va puteti crea cu usurinta o legatura directa cu actualii si viitorii clienti.

Activitate masurabila si flexibila

Google AdWords va arata cati utilizatori au remarcat anuntul dumneavostra si cati dintre acestia au dat clic pe anunt, pentru a va vizita site-ul sau pentru a va contacta telefonic.

Faceti publicitate local si global

Directionati anunturile catre toate segmentele de public pe care le doriti indiferent de oras, tara sau regiune.

Monitorizare si optimizare

Pentru o campanie eficienta, este necesara o monitorizare atenta a intregului continut. Asadar, prin AdWords va punem la dispozitie: o imbunatatire sigura a site-ului pentru a obtine cea mai mare rata de clic, optimizarea constanta a cuvintelor cheie, dar si monitorizarea concurentei in timp real.
CERETI COTATIE DE PRET
Contactati Nindos, iar site-ul dumneavoastra isi va face intrarea in mediul online intr-un timp foarte scurt, cu un continut mereu proaspat si mereu de interes pentru publicul spre care tintiti.