Logo nindos.ro

FACEBOOK ADS

Publicitatea prin intermediul Facebook

Publicitatea prin intermediul Facebook este un lucru esențial pentru eficienta unei campanii de promovare. Pe lângă faptul că este al doilea site din lume că și număr de utilizatori, este și cel mai popular pentru persoanele între 18 și 50 ani.

Facebook oferă posibilitatea de a filtra la maxim audiența pentru campaniile derulate în funcție de gen, vârstă, localizare geografică, preocupări și subiecte de interes pentru utilizatori. Tot acest proces oferă posibilitatea de a crește rapid rata de conversie.

Promovarea prin intermediul Facebook se bazează pe trei vectoriale esențiale: eficientă, accesibilitate și direcție fixă.

Publicitate prin intermediul Facebook

Campanii CPC si CPM


Facebook pune la dispoziție campanii de tip CPC(cost per clic) și campanii CPM (cost per mia de afișări). Campaniile CPC sunt folosite în general pentru vânzarea directă a serviciilor și produselor, în timp ce campaniile CPM urmăresc promovarea pe termen term lung a unui brand sau a unei companii.

Oricare dintre cele două campanii sunt extrem de avantajoase și se realizează în funcție de specificul afacerii pe care doriți să o faceți vizibilă în mediul online.

Avantajele promovării prin intermediul Facebook

  • Multiple posibilități de segmentare a publicului țintă.
  • Adresarea directă către potențialii clienți.
  • Feedback în timp real prin intermediul afișării clicurilor, aprecierilor, comentariilor și distribuirilor.
  • Anunțurile sunt afișate doar în momentul în care persoanele vizate sunt online.
  • Posibilitatea promovării prin reclame, articole și evenimente.