Logo nindos.ro

SITE de PREZENTARE

Imaginea companiei pe internet

Prin intermediul serviciului nostru de creare a site-urilor de prezentare, vă oferim oportunitatea de a avea o prezență online imediată și relevantă. Într-o eră în care mediul online este vital pentru succesul afacerilor, este crucial să evoluați rapid și să vă mențineți competitivitatea față de alte companii din aceeași industrie.

Echipa Nindos este specializată în crearea de site-uri de prezentare complexe, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe. Folosim tehnologii de ultimă generație și urmărim tendințele actuale în domeniul creării web, pentru a vă asigura că site-ul dvs. se încadrează în standardele moderne și oferă o experiență de utilizare remarcabilă.

Creare site de prezentare

Avantajele serviciilor integrate


Pachetele de realizare site ce cuprind toate serviciile integrate sunt cele mai avantajoase din punct de vedere al costurilor, timpului de executare și al calității proiectului.
Găzduire

Spațiul și banda de trafic sunt necontorizate, indiferent de mărimea și popularitatea proiectului.
Viteza superioară de încărcare a paginilor este asigurată de servere performante, cu stocare SSD și peering cu majoritatea providerilor de internet din România. Buna funcționare a găzduirii este asigurată non-stop de către specialiștii din data-center ce garantează un uptime de 99.9%.

Design

Pornind de la indicațiile și preferințele clientului creăm un site cu aspect atractiv și o structură ușor navigabilă, oferind astfel utilizatorilor informațiile necesare într-un mod plăcut, rapid și coerent.

Administrare conținut

Introducerea și prelucrarea materialelor furnizate (în format text, grafic, audio și video) se face de către personal specializat, ce respectă cu strictețe cerințele clientului, aspectele tehnice necesare și termenele limită.

Mangementul contractelor și facturarea clientilor

Punem la dispozitie un sistem performant de management al contractelor ce include și posibilitatea de auto facturare.

Suport clienți

Oferim suport pentru clienți, training și asistență tehnică de calitate tuturor clienților, indiferent de mărimea și bugetul alocat unui proiect. în funcție de cerințele clienților oferim suport prin telefon, tichete sau prin e-mail.

Avantajele platformei nindos CMS


Reduce sau elimina intervenția programatorilor la editarea și administrarea siturilor web. Nindos CMS facilitează organizarea, controlul și publicarea de documente sau alt tip de conținut, cum ar fi text, imagini și resurse multimedia.
Design responsive

Site-urile create au capacitatea să-și adapteze layout-urile (designul) paginilor în funcție de rezoluția dispozitivului de vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon), fără să producă degradări majore ale conceptului, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență excelentă de navigare.

Acces 7/7 la interfața de administrare

Folosind un nume de utilizator și o parolă puteți să modificați și să creați conținut indiferent de locația în care va aflați și de intervalul orar. Modificările făcute sunt disponibile instant vizitatorilor.

Publicare necontorizată de conținut

Nu contorizăm numărul de pagini și materiale multimedia create de clienți. Infrastructura platformei permite un flux impresionat de materiale publicate, fără să facă rabat de la viteza de încărcare, banda de trafic și spațiu.

Actualizare gratuită

Platforma nindos CMS este în permanentă schimbare, oferind clienților instrumente noi de management al conținutului web și eficientă maximă în crearea și publicarea de materiale. Actualizările platformei se fac în timp real, fără perioade de inactivitate ale site-ului web și fără să implice costuri suplimentare din partea clienților.

Module predefinite și date structurate

Cu ajutorul modulelor predefinite se pot crea baze de date și interfețe de navigare structurate pe tipuri de conținut, categorii și filtre specializate. Modulele platformei nindos CMS sunt adaptate pentru a se mula pe majoritatea tipurilor de conținut (meniuri, liste de prețuri, galerii foto/video/audio/documente, portofoliu, articole, etc)