Logo nindos.ro

MENTENANTA WEB

Prezentare si vanzare online

Prin actualizarea în mod regulat a site-ului dvs. veți îmbunătăți clasarea pe motorele de căutare, veti crește numărul de vizitatori ai site-ului și vă veți consolida prezența companiei în mediul online.

Pentru că Internet-ul este într-o continuă dezvoltare, iar regulile de clasare ale site-urilor în motoarele de căutare sunt în continuă schimbare, orice site prezent pe Internet trebuie să fie întreținut corespunzător!

Mentenanta web

Administrare & mentenanță web

Vă administrăm site-ul, îmbunătățind experiența utilizatorilor cu imagini și conținut nou, actualizări de produse sau servicii, prelucrare și corectare text, verificare informații și funcționalitate generală.

Actualizare platformă CMS

Pentru funcționarea optimă a site-ului, actualizările platformei de administrare a conținutului sunt inevitabile și necesare. Astfel sunt evitate multe disfunctionalități și vulnerabilități.

Actualizare conținut

Introducerea materialelor noi (format text/imagine/audio/video) sau modificarea celor existente. Aranjarea materialor astfel încât să fie atractive, accesibilizate și optimizate pentru o mai bună navigare.

Prelucrare materiale

Editarea materialelor furnizate astfel încât să devină atractive și să indeplinească cele mai noi standarde în domeniul web. Optimizarea rezolutiilor și dimensiunilor pentru imagini și video, corectarea textelor, evidențierea informatiilor cheie și folosirea fonturilor adecvate.

Securitate site

Monitorizare și intervenție 24/24 în cazul depistării unor brese de securitate, eliminarea domeniului din liste negre, remedierea erorilor de configurare, instalarea de certificate digitale, etc.

Domeniu & e-mail

Administrarea domeniului, subdomeniilor și a server-ului de e-mail. Crearea și ștergerea căsuțelor de e-mail, a listelor de newsletter, instalarea interfețelor de webmail, configurarea adreselor pe dispozitivele mobile și desktop, etc.

Găzduire & Backup

Asigurarea parametrilor optimi pentru funcționarea tuturor serviciilor ce rulează pe server, copieri de siguranță automate și restaurări ale conținutului.

Design & Layout

Crearea de grafică, efecte vizuale, stiluri, palete de culori, șabloane, formulare și implementarea acestora în cadrul site-ului.

Asistentă

Consultanță în domeniul web și asistentă tehnică. În funcție de proiectul și volumul de lucru putem comunica prin e-mail, telefon, e-ticketing, skype, la sediul nostru sau la propunerea dvs.

Lipseste ceva ?

Ne implicăm în rezolvarea oricăror probleme, încercăm să găsim soluții chiar și atunci când orice speranță este pierdută :)