Logo nindos.ro

MENTENANTA WEB

Prezentare si vanzare online

Prin menținerea și actualizarea regulată a site-ului dvs., puteți obține multiple beneficii care vă vor consolida prezența și performanța în mediul online.

Întrucât Internetul evoluează într-un ritm rapid, iar regulile de clasare în motoarele de căutare se schimbă constant, este crucial să vă asigurați că site-ul dvs. este întreținut în mod corespunzător.

Mentenanta web

Administrare & mentenanță web

Actualizarea constantă a site-ului vă va aduce următoarele avantaje:

  1. Îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare: Prin aplicarea celor mai recente practici de optimizare SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), veți crește vizibilitatea și șansele de a fi găsit de către potențialii clienți în rezultatele căutărilor.
  2. Cresterea traficului: Un site actualizat și bine întreținut atrage un număr mai mare de vizitatori, care pot fi convertiți în clienți sau utilizatori ai serviciilor dvs. prin intermediul conținutului proaspăt și relevant.
  3. Păstrarea relevanței și credibilității: Prin oferirea informațiilor actualizate, noutăților și produselor/serviciilor noi, vă mențineți în pas cu schimbările din industrie și vă consolidați reputația și credibilitatea în fața publicului.

La Nindos, ne putem ocupa de întreținerea și actualizarea site-ului dvs., pentru a vă asigura că rămâneți la zi cu tendințele și cerințele în continuă schimbare ale mediului online.

Actualizare platformă CMS

Pentru funcționarea optimă a site-ului, actualizările platformei de administrare a conținutului sunt inevitabile și necesare. Astfel sunt evitate multe disfunctionalități și vulnerabilități.

Actualizare conținut

Introducerea materialelor noi (format text/imagine/audio/video) sau modificarea celor existente. Aranjarea materialor astfel încât să fie atractive, accesibilizate și optimizate pentru o mai bună navigare.

Prelucrare materiale

Editarea materialelor furnizate astfel încât să devină atractive și să indeplinească cele mai noi standarde în domeniul web. Optimizarea rezolutiilor și dimensiunilor pentru imagini și video, corectarea textelor, evidențierea informatiilor cheie și folosirea fonturilor adecvate.

Securitate site

Monitorizare și intervenție 24/24 în cazul depistării unor brese de securitate, eliminarea domeniului din liste negre, remedierea erorilor de configurare, instalarea de certificate digitale, etc.

Domeniu & e-mail

Administrarea domeniului, subdomeniilor și a server-ului de e-mail. Crearea și ștergerea căsuțelor de e-mail, a listelor de newsletter, instalarea interfețelor de webmail, configurarea adreselor pe dispozitivele mobile și desktop, etc.

Găzduire & Backup

Asigurarea parametrilor optimi pentru funcționarea tuturor serviciilor ce rulează pe server, copieri de siguranță automate și restaurări ale conținutului.

Design & Layout

Crearea de grafică, efecte vizuale, stiluri, palete de culori, șabloane, formulare și implementarea acestora în cadrul site-ului.

Asistentă

Consultanță în domeniul web și asistentă tehnică. În funcție de proiectul și volumul de lucru putem comunica prin e-mail, telefon, e-ticketing, skype, la sediul nostru sau la propunerea dvs.

Lipseste ceva ?

Ne implicăm în rezolvarea oricăror probleme, încercăm să găsim soluții chiar și atunci când orice speranță este pierdută :)